Malzemeler:
3 dilim tost ekmeği
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı kekik
1 kutu tuna balığı konservesi
10 adet yeşil zeytin
2 yemek kaşığı konserve mısır
1 adet salatalık
1 adet küçük boy kuru soğan
1 adet domates
1 adet limonun suyu
Damak tadınıza göre tuz
Hazırlanışı:
Tost ekmeklerini küp şeklinde doğrayıp fırın tepsisine dizin. Üzerinde zeytinyağı ve kekik gezdirin. 170 derece fırında 10 dakika pişirin. Sürenin sonunda ekmekleri fırından çıkarıp soğuması için bekletin. Salatalık, soğan ve domatesin kabuğunu soyup küp şeklinde doğrayın. Balık konservesinin yağını bir kâseye alın. Balık yağının üzerine limon suyu ve tuz ilave edip iyice karıştırın. Salata kâsesine tüm malzemeleri alıp karıştırın. Bekletmeden servis yapın.
Afiyet olsun...
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder