Malzemeler:
2 adet yumurta sarısı
1 bardak şeker
3 bardak un
Yarım paket kabartma tozu
150 gr yaban mersini kurusu
Yarım limon kabuğu rendesi
3 kaşık tereyağı
Yapılışı:
Yumurta beyazları şekerle çırpılarak köpürtülür. Yaban mersinleri ve limon kabuğu hariç bütün malzeme karıştırılır. Yumuşak bir hamur elde edilir. En son olarak yaban mersinleri ve limon kabuğu rendesi ilave edilerek fırın kâğıdı serilmiş olan bir tepsiye birer kaşık olacak şekilde hamurumuzdan koyulur ve 170 derecelik fırında 35-40 dakika kadar pişirilir. Ilınınca servis yapılabilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder