Malzemeler:
200 gr tavuk
1 adet havuç
2 çorba kaşığı mısır unu
1 adet soğan
2 bardak un
1 paket kabartma tozu
3 adet yumurta
1 çay bardağı sıvı yağ
Tuz
Yapılışı:
Soğanımız yemeklik olarak doğranır ve sıvı yağda hafifçe kavrulur. Havuç rendelenir, tavuklar zar şeklinde doğranır ve soğanlara ilave edilir. 10 dakika kadar kavrulduktan sonra soğumaya bırakılır. Diğer malzemeler eklenerek bir karışım elde edilir. Yağlanmış bir fırın kabına boşaltılan çörek karışımımız 180 derecelik fırında 40 dakika kadar pişirilir. Ilındıktan sonra dilimlenerek servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder