Malzemeler:
4-5 adet domates
1 kahve fincanı çam fıstığı
100 gr köy peyniri veya tulum peyniri
4-5 dal taze nane
1 çay bardağı sızma zeytinyağı
1 tatlı kaşığı taze çekilmiş karabiber
1 çay bardağı nar ekşisi
Tuz
Yapılışı:
Domatesler ve peynirler dilimlenerek servis tabağına dizilir. Taze naneler ince kıyım doğranır. Çam fıstıkları domateslerin üzerine serpiştirilir. Taze çekilmiş karabiber, tuz, nar ekşisi ve zeytinyağı çırpıldıktan sonra salatamızın üzerine dökülür.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder