Malzemeler:
1kg kemikli kuzu incik
2 adet havuç
300 gr mantar
1 adet soğan
1 kaşık un
1 tatlı kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı taze çekilmiş karabiber
1 tatlı kaşığı hardal
1 çay bardağı sıvı yağ
Yapılışı:
Soğanlar piyazlık doğranır, havuçlar iri parçalar halinde kesilir ve inciklerle birlikte sıvı yağda 10 dakika kadar çevrilir. Bir bardak su ilavesi ile tenceremizin kapağı kapatılarak 1 saat kadar etler yumuşayana kadar hafif ateşte pişirilir. Un, mantarlar, hardal ve baharatlar ilave edilerek 10 dakika daha kaynatılır. Pirinç veya bulgur eşliğinde sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder