2 kişilik
Malzemeler:
400 gram mezgit fileto
1 adet yumurta
1 su bardağı un
1 çay bardağı mısır unu
1 çorba kaşığı tereyağı
Patates köftesi için:
2 adet haşlanmış patates
1 çay bardağı galeta unu
Tuz, karabiber
Yapılışı:
Haşlanmış patatesleri ezip içine baharat koyup şekil verin. Sonra galeta ununa bulayıp buzdolabında 20 dakika soğutun, çıkartıp kızgın yağda kızartın. Balıkları önce una, sonra yumurtaya, en son mısır ununa bulayın ve tereyağında kızartın. Patates köftesiyle beraber servise sunun.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder