Malzemeler:
2 su bardağı pilavlık bulgur
1 adet soğan
2 çorba kaşığı tereyağı
1 adet sivri biber
200 gram yağsız et
1 adet domates
Tuz, karabiber, kekik
Yapılışı:
Soğanı rendeleyip tereyağında 3 dakika kavurun. Üzerine pilavlık bulguru koyup kavurmaya devam edin. Sivri biberi ve rendelenmiş domatesi de koyup suyunu ilave edin, 20 dakika pişirin. Diğer taraftan tavada uzun ince doğranmış eti yağsız bir şekilde pişirin. Hepsini aynı tabağa alıp sıcak sıcak servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder