Malzemeler (4 Kişilik) :
200 gram karnabahar
1 adet soğan
100 gram brokoli
3 diş sarımsak
5 adet mantar
1 adet patlıcan
2 adet sivri biber
5 çorba kaşığı zeytinyağı
Köri, kekik, kırmızı biber, karabiber
Yarım ekmek hamuru
Yapılışı:
Sebzelerin hepsini aynı boyda küçük küçük doğrayın. Üzerine ezilmiş sarımsak, baharatlar ve zeytinyağını koyup karışımı güveç kaplarına paylaştırın. Ekmek hamurundan büyük yuvarlaklar yapıp güvecin üzerine kapatın. 200 derecedeki fırında 35 dakika pişirin. Sıcak sıcak ekmeğiyle beraber servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder