Sarımsaklı kuzu eti

Malzemeler :

700 gram kemikli kuzu eti
1 adet soğan
10 diş sarımsak
1 çorba kaşığı salça
1 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı kekik
Tuz, karabiber, pul biber

Yapılışı:

Kuzu etini derin bir kabın içine koyup salça, sarımsak, tereyağı, rendelenmiş soğan ve baharatlarla iyice harmanlayın. Bu şekilde hazırlanan eti 30 dakika dinlendirin. Fırın pişirme poşetine koyup 200 derecede önceden ısıtılmış fırında 40 dakika pişirin. Fırından çıkardığınız eti poşetinden çıkartıp, sıcak servis yapın.

1 yorum:

  • Adsız says:
    11 Şubat 2012 12:07

    akşam bu yemegi deniyecegim çünkü çok özel misafirlerim gelecek inşallah utandırmaz beni

Yorum Gönder

Followers