Malzemeler ( 4 kişilik
):
600 gram tavuk göğüs eti
2 adet kırmızı dolmalık biber
2 kırmızı soğan
1 kabak
1 çay bardağı zeytinyağı
4 diş sarımsak
4 adet kurtulmuş domates
Tuz, karabiber, kekik, zencefil ve tarçın
Yapılışı:
Bütün sebzeleri iri parçalara ayırıp fırın tepsisinin içine dizin. Üzerine irice doğranmış sarımsakları da ekleyip zeytinyağını gezdirin, harmanlayın. Tavuk etlerini de uzun şeritler halinde doğrayıp sebzelerin aralarına sıkıştırın. Üzerine baharatları serpip yağlı kağıt yardımıyla kapatın. 200 derecedeki fırında 40 dakika kadar pişmeye bırakın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder