Malzemeler ( 4 kişilik
):
4 adet kemikli tavuk budu
1 çay bardağı kuru üzüm
4 adet kuru erik
1 adet soğan
2 çorba kaşığı tereyağı
1 küçük soğan
1 tutam tarçın
1 tutam yenibahar
Yapılışı:
Öncelikle tereyağını eritin. Üzerine tavuk butlarını yerleştirip iyice kızartın. Daha sonra fırın kabına aktarın. Aynı tavaya rendelenmiş soğanı, kuru üzümleri, baharatları ve bir su bardağı su ekleyip 5 dakika kaynatın. Bu karışımı tavukların üzerine döküp üzerini kapatın, fırında 190 derecede 35 dakika pişmeye bırakın. Servis yaparken de yanında pilav eklemeyi unutmayın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder