Malzemeler:
500 gr ıspanak
3 yumurta
1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
2 yemek kaşığı tereyağı
1.5 yemek kaşığı un
1.5 çay bardağı süt
Tuz
Karabiber
Hazırlanışı:
Ispanakları haşladıktan sonra ince ince kıyın. Tereyağı ve unu kavurun. Sütü yavaşça ilave edin. Ardından tuz, karabiber ve ıspanakları karışıma koyun. Yumurta aklarını sarılarından ayırın. Yumurta sarılarını ve rendelenmiş kaşarı ilave edin. Yumurta aklarını kar gibi olana kadar çırpın ve karışıma ilave edin. Sufle kaplarına paylaştırın. 180 derecelik fırında pişirin ve servis edin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder