Malzemesi (6 kişilik):
1 çorba kaşığı margarin
1 adet soğan
2 adet yeşil biber
1 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı salça
8 su bardağı etsuyu
2 kahve fincanı bulgur
Tuz, toz kırmızıbiber
1-2 dal maydanoz
Hazırlanışı:
Margarini erittikten sonra ince kıyılmış soğanı ekleyin. Pembeleşmeye başladığında ince kıyılmış yeşil biberi ilave edin. Biberler yumuşamaya başladığında unu ekleyin. Un pembeleşince salçayı ve etsuyunu ilave edip, kaynamaya bırakın. Kaynamaya başladığında bulguru ilave edin. 15 dakika kaynatın. Tuz ve kırmızıbiberini ayarlayın. Üzerine ince kıyılmış maydanoz serperek, servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder