Malzemeler ( 4 kişilik ):
.1 paket makarna (Buket)
.10 adet kültür mantarı
.1'er adet kırmızı, sarı ve yeşil biber
.1 adet kabak
.4 yemek kaşığı zeytinyağı
.1 adet küçük soğan
.1 dal biberiye
.3 yemek kaşığı rendelenmiş tulum peyniri
.tuz
.karabiber
Yapılışı:
Biberlerin çekirdeklerini ayıklayıp şerit halinde doğrayınız. Kabak ve mantarları dilimleyiniz. Soğanı küçük küpler şeklinde doğrayınız.
Soğanı zeytinyağında hafif çeviriniz. Biberleri ve biberiyeyi ekledikten sonra tuzu ilave ediniz ve kısık ateşte pişiriniz. Biberlerin fazla pişmemesine özen gösteriniz. Mantar ve kabakları ilave ederek pişiriniz.
makarnayı paket üzerindeki pişirme önerisine uygun olarak uygun kıvamında haşlayınız, süzünüz ve sosu ekleyerek karıştırınız.
Üzerine tulum peyniri ve taze çekilmiş karabiber serperek sıcak olarak servis yapınız.
Afiyet olsun
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder