Mantarlı arpa şehriye

Malzemeler ( 4 kişilik ):

.1 paket Pastavilla Barley (Arpa Şehirye)
.1 adet büyük boy soğan
.15-20 adet kültür mantarı
.15 adet kestane mantarı
.15 adet istridiye mantarı
.200 ml krema
.3 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan peyniri
.4-5 yemek kaşığı zeytinyağı

Yapılışı:

Arpa şehriye'i paket üzerindeki pişirme önerisine uygun olarak al-dente (tane tane olmak) kıvamında haşlayınız.

Soğanları ince doğrayınız ve zeytinyağında pembeleşinceye kadar ceviriniz. Daha sonra küp şeklinde doğradığınız mantarları ekleyiniz, tuz ve karabiber ile tatlandırınız.

Haşladığınız arpa şehriye'i tavaya ilave ediniz.

Kremayı ve peyniri ekleyiniz ve bir kaç dakika karıştırdıktan sonra üzerine ince kıyılmış frenk soğanını serperek servis yapınız.

Afiyet olsun

0 yorum:

Yorum Gönder

Followers