Malzemeler ( 4 kişlik ):
.1/2 paket Kuskus
.2 00 g kuşbaşı doğranmış kuzu eti
.100 g bamya
.1 adet kırmızı dolmalık biber
.1 adet havuç
.1 yemek kaşığı kuş üzümü
.5 yemek kaşığı zeytinyağı
.taze kekik
.çubuk tarçın
.kimyon
.tuz
.karabiber
Yapılışı:
Kuskus’u paket üzerindeki pişirme önerisine uygun olarak kıvamında haşlayınız.
Kuzu etleri zeytinyağında orta ateşte yumuşayıncaya kadar sote ediniz.
Havuçları ve kırmızı biberleri küp şeklinde doğrayınız
Bamyayı, kırmızı biberi ve havucu kuzu etine ilave ederek pişmeye bırakınız. Tuz, karabiber ve kimyonu ekleyiniz.
Sosu süzmüş olduğunuz KUskus’un üzerine dökünüz, kuş üzümünü ve tarçını ekleyerek sıcak olarak servis yapınız.
Afiyet olsun
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder