Mutfak: Amerikan
Süre: 30 dk
MALZEMELER
Sigir filetosu (1 cm seritler halinde kesilmis) 1.2 kg
Bitkisel yag 50 ml
Sogan 150 gr
Sarmisak
Tuz
Karabiber
Sigir eti suyu 500 ml
Kirmizi sarap 100 ml
Hazir et sosu 25 ml
Domates püresi 25 gr
Dilimlenmis mantar 360 gr
Misir unu 30 gr
Taze krema 100 gr
Amerikan pirinci 500 gr
YAPILIŞ TARİFİ
Biftek filetosu seritlerini yagda kavurun. Kiyilmis soganlari ilave edin ve yari seffaf olana kadar kizartin. Kiyilmis sarmisak, tuz ve biber ilave edin. Kirmizi sarap, et suyu, et sosu ve domates püresi ilave edin. Kaynatin ve orta ateste pisirin. Mantarlari ilave edin. Misir unuyla koyulastirin ve taze krema ilave edin. Pirinci tuzlu suda pisirin ve biftekle birlikte servis yapin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder