Malzeme:
4-5 paket kakaolu bisküvi
1 paket beze (küçük paketse 2)
2 paket toz krem şanti (içine koyacagınız sulu, üstüne koyacagınız katı olsun)
½-1 lt. arası süt
1 paket siyah çikolata
Yapılışı:
Kelepçeli keke kalıbına sütle ısıttıgımız bisküvileri güzelce dizin. Paketteki tarife göre hazırladıgınız krem şantiyi sürün ve tekrar bir kat dizin. 2-3 kat sonra bezeleri biraz kırarak yerleştirin. Üstüne aynı şekilde bisküvileri dizin. Her kattaki bisküvileri süt gezdirerek iyice ıslatın. En son katına bisküvileri dizdikten sonra katıca olan kremşantiyi sürün ve dilerseniz rende çikolata ile kaplayın. En üstü bezelerle süsleyin kalıbınızın üstünü streçle kapatın ve buzluga koyun. Servisten 1-2 saat önce pastanızı buzluktan çıkartın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder