Mutfak: RUS
Malzemeler:
Sığır eti (kuşbaşı) Yarim kg.
Tereyağı 1/4 bardak
Havuç (dilinmiş) 3 adet
Kereviz (kıyılmış) 1/2 bardak
Soğan (kıyılmış) 4 adet
Et suyu 2 kg.
Pancar (kıyılmış) 4 adet
Patates (küp küp dogranmis) 3 adet
Lahana (kıyılmış) 1 bardak
Domates 2 bardak
Defne yaprağı 1 adet
Sarımsak (dövülmüş) 1 diş
Tuz 2 çay kaşığı
Kırmızı şarap (istenirse) 1/2 bardak
Maydanoz 1-2 sap
Şeker 1 çorba kaşığı
Yoğurt (veya smetana, her servis için) 1 çorba kaşığı
Yapılışı:
Büyük bir tencerede et, yağ ile kavrulur. Havuç, kereviz, soğan katılarak kavurmaya devam edilir. Pancar, lahana, domates, defne yaprağı, sarımsak, tuz, maydanoz, şeker ve şarap konarak hafif ateşte, en az bir saat pişirilir. Patatesler katılır, 15 dakika daha pişirilir. Yazın soğuk, kışın sıcak olarak servis yapilir. 8-10 kişiliktir
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER

0 yorum:
Yorum Gönder