Mutfak: Türk
Süre: 120dk
MALZEMELER
750 gr süt kuzusu
1 adet kuzu cigeri
3 adet kuzu böbregi
9 adet yesil sogan
1 demet dereotu
1 demet maydanoz
2 yemek kasigi tereyagi
2 çay kasigi kekik
Tuz-karabiber
1 adet yagli kagit
YAPILIŞ TARİFİ
Eti ve cigeri irice kusbasi büyüklügünde dograyin. Böbrekleri dörde bölün.Soganlari birer santim uzunlugunda, dereotu ve maydanozu ince ince kiyin. Hazirladiginiz yiyecekleri, iki kat yagli kagit üzerine koyun. Tuz, biber,kekik ve tereyagini kattiktan sonra altüst edip üzerini kagitla kapatin ve iple paketleyin. Paketin üzerini suyla islatin. Bir tepsi içinde sicak firina sürün. 1-1,5 saat pisirin. Kebabi, kagidin içinde sogutmadan servis yapin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder