Mutfak: Türk
Süre:
MALZEMELER
300 gr. savoyer bisküvi
500 gr. çilek
3 çorba kasigi pudra sekeri
1 poset krem santi
YAPILIŞ TARİFİ
Bisküvileri, yuvarlak çukur bir kaba, altini ve kenarlarini kaplayacak sekilde yerlestirin. Çilek ve pudra sekerini blendirda çekin. Krem santi ve sütü birlikte çirpin. Kaliptaki bisküvilerin üzerine, bir kat krem santi, bir kat çilek kremasi koyup, üzerine tekrar bisküvi yerlestirin. Bisküvilerin üzerine kalan krem santiyi yayin, üzerine çilek kremasi sürün. Üstünü savoyer bisküvi ile kapatin. Çilekli pastayi 2 - 3 saat buzlukta beklettikten sonra ters çevirerek bir servis tabagina alin. Pastanin üzerini çilek kremasi ile süsleyip servis yapin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder