Mutfak: Türk
Süre: 30dk
MALZEMELER
2 Adet Kabak
2 Çorba Kasigi Kasar Peyniri
1 Adet Yumurta
2 Silme Çorba Kasigi Un
4-5 Dal Dereotu
YAPILIŞ TARİFİ
Rendelenmis kabaga peynir rendesi, un, yumurta, dereotu, tuz ve karabiber ekleyerek karistirin. Elde ettiginiz karisimi, önceden siviyag ile yaglanmis isiya dayanikli cam bir kaba dökün. 230 derece isitilmis firinda üzeri hafif kizarincaya kadar pisirin.
Not: Firin mücveri dilerseniz yogurtla da sunabilirsiniz.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder