Malzemeler:
1,5- 2 su bardağı erişte
1 çay bardağı dövülmüş ceviz
1 yemek kaşığı tereyağı
1 su bardağı kaşar peyniri rendesi
tuz, kırmızı pulbiber
Yapılışı:
Erişteyi haşlayıp süzün. Cevizle ve eritilmiş tereyağı ile karıştırıp bir fırın kabına alın. Üzerine kaşar rendesini ekleyip pulbiber serpin ve 200 derecedeki fırında üzeri kızarana kadar pişirin. (yaklaşık 15 dakika)
Not: Dilerseniz kaşar peynirine birkaç yemek kaşığı labne peyniri de ekleyebilirsiniz, ben bazen öyle yapıyorum, harika oluyor.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder