MALZEMELER:
Yarım çay bardağı ayçiçek yağı
2 adet ince dövülmüş tavuk göğsü
Yarım kg ıspanak
1 adet soğan
2 diş sarmısak
Tuz
Karabiber
Kırmızı pulbiber
3 çorba kaşığı domates püresi
Yarım demet maydanoz
HAZIRLANIŞI:
Dövülmüş tavuk etlerini tuz ve karabiberle tatlandırın. Yıkanıp ince doğranmış ıspanağı ve soğanı yağda 5 dakika sote edin. Ardından ince kıyılmış sarmısak, tuz ve pulbiberi ilave edip karıştırın ve ocaktan alın. Tavuk göğsünün ortasına ıspanaklı harçtan koyup, rulo yapın. Ruloyu ikiye bölüp, alüminyum folyoya ayrı ayrı sarın. Folyonun kenarlarını, şeker paketi yapar gibi kıvırın ve kaynayan suya atıp, 10 dakika pişirin. Sonrasında paketleri sudan alıp, folyoyu çıkarın ve tavuk rulolarını dilimleyin. Dilimleri servis tabağına aktarın. Domates püresini tavada ısıtıp, servis tabağındaki dilimlerin etrafına gezdirin, ince kıyılmış maydanozla süsleyip servis yapın. afiyet olsun
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder