Malzemeler
6-7 adet rendelenmiş havuç
1/2 su bardağı küçük dilimlenmiş kurutulmuş hindistan cevizi (ya da hindistan cevizi tozu da olur. Ben aşağıdaki resimde gördüğünüz malatya pazarının kurutulmuş hindistan cevizini minik minik doğrayıp kullandım.)
1 limonun suyu
1 portakalın suyu
Tuz
1-2 yemek kaşığı zeytinyağı
İsterseniz süslemek için iri dövülmüş ceviz içi.
Yapılışı
Rendelediğiniz havuçları bir kaba alın. Hindistan cevizini, zeytinyağını, tuzu, portakal ve limon suyunu ekleyerek karıştırın. Servis tabağına alıp isterseniz ceviz içiyle süsleyin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER

0 yorum:
Yorum Gönder