Malzemeler:
150 gr. erimiş margarin
1 su bardağı süt
1 paket vanilya
1 paket kakaolu puding (toz halde kullanıyoruz)
1 yumurta
2 dolu yemek kaşığı kakao
5 yemek kaşığı toz şeker
2 yemek kaşığı hindistan cevizi
4 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
Yaplışı:
Erimiş margarin, süt, vanilya, toz puding, yumurta ve toz şekeri mikserle çırpın.
Hindistan cevizi, un ve kabartma tozunu ilave edip yoğurun.
Hamuru 3 parmak kalınlığında bir rulo yapın ve bir parmak eninde dilimleyin. Yağlı kağıt serili tepsiye dizip önceden ısıttığınız 180 dereceli fırında 30 dakika kadar pişirin.
İsterseniz erimiş çikolataya batırıp üzerini hindistan cevizi ile süsleyin.
Alternatif olarak muzlu, çilekli ve vanilyalı puding kullanarak deneyebilirsiniz. O zaman kakao kullanmazsınız. Damla çikolata, fındık ve ceviz ilave edebilirsiniz. İstediğiniz şekilde değiştirerek farklı kurabiyeler oluşturabilirsiniz.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER

0 yorum:
Yorum Gönder