Mutfak: Türk
Süre: 30dk
MALZEMELER
2 adet kabak
100 gr. beyaz peynir
Yarim demet maydanoz
Yarim demet dereotu
1 adet domates
1 adet biber
1 kahve fincani zeytinyagi
Karabiber
YAPILIŞ TARİFİ
Kabaklari temizleyin ve haslayip sogumaya birakin. Uzunlamasina ikiye bölün. Ortalarini kasikla zedelemeden çikarin ve çikarttiklarinizi çatalla ezin. Maydanoz ve dereotunu ince kiyin. Biber ve domatesleri küp dograyin. Peynir, maydanoz, dereotu, biber, domates, karabiber, tuz ve sivi yagin yarisini derin bir kapta karistirin. Hazirladiginiz harci kabaklarin içine doldurun. Domates dilimleriyle süsleyin. Kalan yagi da üzerine gezdirip servis yapin..
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder