Tavuklu Fajita

Mutfak: Meksika

Malzemeler:

2 adet tavuk gögüs fleto
1 adet kırmızı biber
1 adet çarliston biber
1 adet sarı biber
1 adet acı biber
yarım kuru sogan
1tatlı kaşıgı acı toz biber
1 çay kaşıgı kekik
2 tatlı kaşıgı toz kişniş
1 çay kaşıgı kimyon

SERVİS İLE BİRLİKTE

süzme yogurt
acı sos (istege baglı
guacamalo sosu (avakado, limon, şeker karıştırın.)
4 adet orta boy lavaş ekmegi

Yapılışı:

Tavukları işaret parmagı uzunlugunda ve şeklinde kesin; bir tavaya az mısır yagı koyup bunları 2 dakika soteleyin. Aynı şekilde kestiginiz sogan ve biberleri ilave edin. 5 dakika sonra baharatları ilave edip ocağı kapatın

DİKKAT: lavaş ekmeği içine suzme yogurt acı sos konarak yenir

Servis Önerileri: servis çok sıcak demir tabakta yapılır soslar yanında verilir

0 yorum:

Yorum Gönder

Followers