Malzemeler :
• 200 gr piliç eti(pişmiş)
• 2 adet domates
• 1 adet yeşil acı biber
• ½ adet marul
• 1 adet orta boy soğan
• 1 çay kaşığı kimyon
• ½ çay bardağı limon suyu
Hazırlanışı :
Geniş bir kabın içinde, piliç eti ve salatalık malzemeyi karıştırınız. Bu karışıma tuz ve karabiberi de ilave ederek 30 dakika kadar beklemeye bırakınız. İri doğranmış marul yapraklarını servis kabının tabanına yerleştirdikten sonra, karışımı üzerine dökerek servis yapınız.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER

0 yorum:
Yorum Gönder