Malzemeler :
1 Bayat Pide
1/2 Paket Margarin
1 Su Bardağı Su
3 Çorba kaşığı Sıvıyağ
1 Soğan
1 Çorba kaşığı Salça
250 gr Kıyma
2 Su Bardağı Yoğurt
1 Çorba kaşığı Tereyağı
1 Tatlı kaşığı Kırmızı Toz biber
Hazırlanışı :
Pideyi kibrit kutusu büyüklüğünde parçalara kesip fırın kalıbına yerleştirin. Margarini eritip bir bardak su ilave ederek kaynatın ve pidelerin üzerine dökün. Pidelerin yağlı suyu çekmesini bekleyin. Sıvıyağı tavada kızdırıp ince doğranmış soğanı pembeleştirin. Salçayi ekleyip karıştırın. Kıyma, tuz ve karabiber ilave edip kavurun.
Hazırladığınız kıymalı karışımı pidelerin üzerine yayın. Yoğurdu bir kasede çırpın ve kıymalı karışımın üzerine dökün. Tereyağını tavada kızdırıp kırmızı biber ilave edin. Yoğurdun üzerine gezdirerek döküp sıcak olarak servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER

0 yorum:
Yorum Gönder