Malzemeler
►3 adet temzilenmiş fleto yapılmış levrek
►1 paket krema
►5-6 adet yeşil soğan
►Yarım demet dere otu
►Tuz
►Karabiber
►Tane karabiber
Yapılışı
Fleto yapılmış levrekleri tuz ve karabiber ile ovun. Fırın tepsisine folyo serip öceden ısıtılmış fırında pişirmeye başlayın. Dereotunu ve soğanı kıyın. Fırına sürdüğünüz levrekleri 7-8 dk. Sonra çıkarın. Üzerlerine kremayı ve tane karabiberleri ekleyin.Tekrar fırına sürün. 5dk. daha pişirin. Tekrar çıkarıp kıydığınız dereotunu ve soğanı ekleyin. Tekrar fırına koyun. Fırını kapatın. Levrekleri 2-3dk. fırının içerisinde tutun. Servise hazırdır.
not: Levrekleri ilk kez fırından çıkardığınızda 1 çay bardağı beyaz şarap ekleyebilirsiniz.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder