Fırında kremalı levrek

Malzemeler

►3 adet temzilenmiş fleto yapılmış levrek
►1 paket krema
►5-6 adet yeşil soğan
►Yarım demet dere otu
►Tuz
►Karabiber
►Tane karabiber

Yapılışı

Fleto yapılmış levrekleri tuz ve karabiber ile ovun. Fırın tepsisine folyo serip öceden ısıtılmış fırında pişirmeye başlayın. Dereotunu ve soğanı kıyın. Fırına sürdüğünüz levrekleri 7-8 dk. Sonra çıkarın. Üzerlerine kremayı ve tane karabiberleri ekleyin.Tekrar fırına sürün. 5dk. daha pişirin. Tekrar çıkarıp kıydığınız dereotunu ve soğanı ekleyin. Tekrar fırına koyun. Fırını kapatın. Levrekleri 2-3dk. fırının içerisinde tutun. Servise hazırdır.

not: Levrekleri ilk kez fırından çıkardığınızda 1 çay bardağı beyaz şarap ekleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Followers