Mutfak: İtalya
Malzemeler
250 gram sardalya balığı
1 paket çubuk makarna
1 adet kuru soğan
1 adet iri domates
2 çorba kaşığı tereyağ veya margarin
½ çay bardağı su
Tuz
Karabiber
YAPILIŞ TARİFİ
Makarnayı bol tuzlu suda haşlayın. Kevgire alıp süzün. Bir tavada 2 çorba kaşığı yağ ile ince doğranmış soğanı pembeleşinceye kadar kavurun. İçine küçük doğranmış domatesleri atın. Suyu ilave edin. Sardalyaları kılçıklarını çıkarıp fileto haline getirin. Tavaya ilave edip pişirin. Makarnaları tencereye alıp üzerine tavada hazırladığınız sardalyalı sosu ilave edin ve hafif ateşte 5 dakika pişirin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder