Mutfak: İspanya
Malzemeler
1 kilo iç fasulye (kurutulmuşsa 400 gram),
1 baş soğan,
1 sap kereviz,
1 havuç,
1 demet maydanoz,
3 yumurta,
2 kahve fincanı süt,
yeteri kadar karabiber ve tuz
Yapımı:
Fasulyeler kurutulmuşsa bir gece önceden suya konmalıdır. Bir tencereye iki litre su, yeteri kadar tuz, iyice temizlenip yıkanmış havuç, kereviz ,maydanoz, ayıklanmış tüm soğan ve fasulyeleri koyup tencereyi ateşe oturtmalı. Fasulyeler pişince bir kevgirle kereviz, havuç, soğan ve maydanozları çıkarmalı. Fasulyelerin üstüne bir tutam karabiber serpmeli. Tencereyi ateşten indirince yumurtaların sarılarını porselen bir kâsede çırpmalı. Buna azar azar ılık sütü katmalı Çırpmaya ara vermeden bir bardak kadar fasulyenin sıcak suyunu da katmalı, sonra çabuk çabuk karıştırarak çırpılmış yumurtayı fasulyenin üzerine dökmeli. Sonra bu İspanyol çorbasını servis kâsesine boşaltıp servis yapmalı.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder