Malzemeler
Yarım kilo biftek
Yarım kilo taze fasulye
4-5 Adet sivri biber
2 Çorba kaşığı tereyağı
Tuz, karabiber, kırmızı biber
Hazırlanışı
Öncelikle biftekleri bıçakla çizerek içlerinin daha iyi pişmesini sağlayın. Tuz ve karabiber serpin. Yağın yarısını tavaya alın. Yağ eridiğinde biftekleri arkalı önlü hafifçe pişirin. Pişirdiğiniz biftekleri servis tabağına alın. Diğer yandan, sivri biberleri ince doğrayıp bifteklerin kenarına alın. Fasulyeleri de çok az su ile haşlayıp, bifteklerin yanına dizin. Kalan tereyağını eritip, kırmızı biberi ilave edin. 1 dakika kızdırıp, biberli yağı fasulyelerin üzerine gezdirerek servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder