Malzemeler:
2 çorba kaşığı margarin
1 adet soğan
300 gr. bonfile
200 gr. mantar
2 çorba kaşığı un
3 çorba kaşığı krema
Tuz, karabiber
Tarifi:
Eti, bir kaşık margarini erittiğiniz tavada karıştırarak kavurun. Eti tavadan alın, kalan yağı eritin. Piyazlık doğranmış soğanı ve küçük küçük doğranmış mantarları kavurun. Unu ilave edin, tahta bir kaşıkla hızlı hızlı karıştırın. İçine etleri, kremayı, karabiber ve tuzu ilave edip, iyice karıştırarak servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder