Malzemeler:
4 parça tavuk göğsü eti
2 çorba kaşığı kıyma
1 adet kuru soğan
1 çorba kaşığı maydanoz
1 çorba kaşığı salça
1 çorba kaşığı yoğurt
4 çorba kaşığı zeytinyağı
Kırmızıbiber, kekik, kimyon, karabiber, tuz
Tarifi:
Yoğurt, zeytinyağı, salça, tuz ve karabiberi karıştırın. Tavuk etlerini bu karışıma bulayıp, bekletin. Ayrı bir kapta kıymayı soğan, karabiber ve tuzla karıştırın. Sonra bir folyo kağıdının üzerinde bir tavuk eti, bir kıyma harcı olmak üzere kat kat döşeyin. Folyo ile her tarafını kapatıp, dondurucuda iki-üç saat bekletin. Donduktan sonra dilim dilim kesip, yağsız tavada kızartın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder