MALZEMELER:
1 adet patlıcan
2 çorba kaşığı zeytinyağı
2 çorba kaşığı tereyağı
3 çorba kaşığı un
1 çay bardağı süt
5 su bardağı su
6 dal maydanoz
Tuz
Karabiber
YAPILIŞI:
Patlıcanı yıkayıp kabuklarıyla beraber küp doğrayın ve zeytinyağında beş dakika kavurun. Üzerine tereyağını ilave edin. Yağ eridikten sonra unu ekleyin. Unun rengi dönene kadar sürekli karıştırın. Süt, su, karabiber ve tuzu da ekleyin. Çorbayı 10 dakika kaynatıp ocaktan alın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder