MALZEMELER:
2 adet yufka
3 çorba kaşığı sıvı yağ
1 çay bardağı su
3 çorba kaşığı zeytinyağı
1 su bardağı kaşar peyniri
1 su bardağı doğranmış sosis
Haşhaş tohumu
1 adet yumurta sarısı
YAPILIŞI:
Yufkalardan birini yağlanmış kare fırın tepsisine yayın. Su ve zeytinyağını karıştırın. Karışımın yarısıyla yufkanın her yanını yağlayın. İkinci yufkayı üzerine yayın ve kalan karışımla ıslatın. Kare şeklinde katladığnız yufkanın kenarına rendelenmiş kaşar peyniri ve sosisleri koyun. Oluşan üçgen parçaları ikiye bölün. 180 derece fırında pişirin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder