MALZEMELER:
2 çorba kaşığı tereyağı
4 dilim ince dövülmüş antrikot
1'er çay kaşığı tuz ve karabiber
4 uzun dilim taze kaşar peyniri
6 dilim sucuk
2 çay kaşığı kekik
1'er çorba kaşığı hardal ve ketçap
1 su bardağı sıcak su
YAPILIŞI:
Etlerin iki yüzüne de tuz ve karabiber serpin. Bir parça etin üzerine iki dilim kaşar peyniri ve üç dilim sucuk koyun. Üzerine kekik, hardal ve ketçapın yarısını dökün. Diğer eti üzerine kapatın ve kürdanla birbirine tutturun. Artan eti de aynı şekilde hazırlayıp yağda beşer dakika pişirin. Üzerine sıcak suyu ekleyip beş dakika daha pişirin. Pişme suyuyla birlikte servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder