MALZEMELER:
3 adet soğan
750 gr. dana antrikot
1 su bardağı üzüm sirkesi
2 adet limonun suyu
4 çorba kaşığı margarin
1 çay kaşığı karabiber
300 gr. mantar
1 su bardağı et suyu
1 çorba kaşığı mısır nişastası
2 çorba kaşığı su
YAPILIŞI:
Eti, soğan, sirke ve limon suyunda 20 dakika dinlendirin sonra karabiberle 40 dakika pişirin. Etleri aldığınız tavaya, mantarı ve soğanı koyun. Et suyunu ilave edin. Soğan ve mantarları süzün. Et suyuna iki çorba kaşığı suda ezdiğiniz mısır nişastasını ekleyin. Soğan ve mantarları ekleyip bir taşım kaynatın. Pişmiş etin üzerine sosu dökün.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder