MALZEMELER:
1 demet deniz börülcesi
4 adet enginar
1 adet limonun suyu
Bir tutam karbonat
5 çorba kaşığı zeytinyağı
4 diş sarmısak
2 çorba kaşığı sirke
1 adet havuç
Dereotu
Tuz, karabiber
YAPILIŞI:
Enginarları limonlu suda haşlayın. Börülceyi karbonatlı bol suda haşlayın, soğuk suda beş dakika bekletin. Süzdükten sonra uç kısımlarından tutup sıyırarak kılçıklarını temizleyin. Bir tabağa alıp, üzerine limon suyu, dövülmüş sarmısak, zeytinyağı, sirke ve tuz ekleyip, karıştırın. Enginarları servis tabağına alın. Havucu soyup dilimleyin ve enginarların içine yerleştirin. Üzerine börülceyi paylaştırın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder