MALZEMELER:
2 adet patlıcan
3 diş dövülmüş sarmısak
1 çay bardağı zeytinyağı
1 su bardağı beyaz peynir
3 diş kıyılmış sarmısak
6 dal taze soğan
4 adet domates
Tuz
Karabiber, pulbiber
100 gr. kaşar peyniri
YAPILIŞI:
Patlıcanların kabuklarını soymadan dilimleyin. Tuzlu suda bekletip, kurulayın. Sarmısak ve zeytinyağını karıştırıp, üzerlerine sürün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirin. Peyniri ezin, kıyılmış soğan, sarmısak, karabiber, pulbiber ve tuzla karıştırın, patlıcanların üzerine paylaştırın. Üzerine dilimlenmiş domates de koyup, fırında 10 dakika daha pişirin. Üzerine kaşar rendesi serpip, servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder