MALZEMELER:
2 su bardağı bezelye
4 dilim somon
4 çorba kaşığı tereyağı
1 adet soğan
3 çorba kaşığı kıyılmış nane
Bir tutam karbonat
Tuz
Kesmeşeker
YAPILIŞI:
Küp doğranmış soğanı iki kaşık tereyağında kavurun. Bezelyeyi ekleyip beş dakika daha kavurduktan sonra, üzerini örtecek kadar sıcak su, karbonat, tuz ve şeker ekleyin. Suyunu kontrol ederek bezelyeyi yumuşayana kadar pişirin. Nane ekleyip 10 dakika daha pişirdikten sonra ocaktan alın. Somonu, kalan tereyağında önlü arkalı kızartın. Bezelyeyle birlikte servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder