MALZEMELER:
300 gr kuzu kuşbaşı
3 adet patates
6 adet hazır milföy hamuru
300 gr taze kaşar
1 çay bardağı sıvı yağ
Tuz, karabiber, pul biber, kekik
YAPILIŞI:
Etler biraz sıvı yağ ile birlikte yanmaz bir tencerede kapağı kapatılarak pişirilir. Patatesler iri rendeden geçirilerek sıvı yağda kızartılır. Pişen etler, kızaran patatesler ve baharatlar harmanlanır. Milföy yapraklarının üzerine ikişer kaşık koyulup üzerlerine ince dilimlenmiş taze kaşar dilimleri koyularak 170 derecelik fırında 20 dakika kadar pişirilir. Sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder