MALZEMELER:
1 kg taze fasulye
1 kase süzme yoğurt
4-5 diş sarımsak
2 adet soğan
1 çorba kaşığı toz kırmızı biber
Tuz
3 kaşık tereyağı
YAPILIŞI:
Fasulyeler tuzlu suda haşlanır ve süzülür. Soğanlar piyazlık olarak doğranır ve tereyağında kavrulur. Toz biber eklenir. Sarımsaklar ezilir ve yoğurt ile karıştırılır. Haşlanan fasulyeler yayvan bir tabağa yayılır, sarımsaklı yoğurt üzerine dökülür. En son olarak ta soğanlar ilave edilerek servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder