Malzemeler:
1/2 karnabahar
2 adet kereviz
1 adet havuç
200 gr kıyma
2 adet patates
1 adet soğan
2 kaşık salça
1 demet maydanoz
1 çay bardağı zeytinyağı
Tuz, pul biber
Yapılışı:
Kerevizler ve patatesler soyulup doğranır. Soğanlar yemeklik doğranıp kıyma ila beraber yağda kavrulur. Karnabaharlar çiçek çiçek ayrılır. Bütün malzeme derince bir tencereye koyulur. Salça 2 bardak suda eritilerek sebzelerin üzerine dökülür. Tencerenin ağzı kapatılarak hafif ateşte 30 dakika kadar pişirilir ve sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder