Malzemeler:
3 adet patlıcan
200 gr ceviz
2 bardak tavuk suyu
1 çorba kaşığı pul biber
Kızartmak için sıvı yağ
Tuz
1 çorba kaşığı toz kişniş
Yapılışı:
Patlıcanlar alaca soyulup kızgın yağda kızartılır. Cevizler robottan geçirilerek iyice ezilir. Tavuk suyu genişçe bir tavaya koyularak ısıtılır. İçine kızaran patlıcanlar, cevizler tuz ve baharatlar ilave edilerek 1 taşım kaynatılır. Büyük bir tabağa alınarak soğuduktan sonra servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder