Malzemeler:
1 kg hamsi
1 bardak pirinç
3 adet patates
3-4 adet domates
1 demet maydanoz
1 çay bardağı zeytinyağı
Tuz, karabiber
Yapılışı:
Balıklar ayıklandıktan sonra yarısı bir fırın tepsisinin altına döşenir, üstüne dilimlenmiş patatesler ve domatesler dizilir. Pirinçler serpilir ve ince kıyılmış maydanozlar yayılır. Tuz, karabiber eklendikten sonra kalan hamsiler dizilir ve zeytinyağı döküldükten sonra fırın kabımız 180 derecelik fırında 1 saat kadar pişirilir. Sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder