Malzemeler:
1 adet tavuk
3 bardak süt
2 adet havuç
3 kaşık un
2 kaşık tereyağı
1adet yumurta sarısı
Yarım limon suyu
Yapılışı:
Tavuk bütün olarak 5 bardak kadar su ile haşlanır. Tavuk etleri kemik ve derilerinden ayıklanarak didilir. Un tereyağında hafifçe kavrulur ve tavuk suyu ilave edilerek kaynamaya bırakılır. Havuçlar zar şeklinde kesilerek tencereye atılır. 15-20 dakika sonra süt ve tavuk etleri de tencereye ilave edilir. Çorbamız ocaktan indikten sonra yumurta sarısı ve limon karıştırılarak terbiyesi yapılır ve sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder