Malzemeler:
3 bardak un
2 adet portakalın suyu
1 adet portakalın kabuğunun rendesi
1 çay bardağı süt
3 adet yumurta
1 paket kabartma tozu
1 bardak şeker
1 paket vanilya
150 gr tereyağı
Yapılışı:
Yumurtalar şeker ile iyice çırpılır. Diğer bütün malzeme teker teker ilave edilerek karıştırılır. Elde edilen kek hamuru küçük kalıpların yarılarına kadar doldurularak 170 derecelik önceden ısıtılmış fırında 25 dakika kadar pişirilir. Fırından çıktıktan sonra üzerleri nemli bir bezle örtülerek soğumaya bırakılır. Kalıplardan çıkarılan muffinler portakal dilimleri ile servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder